Divat témájú weblapok gyűjteménye

Kapocs Közösségi Ruhatár Használt ruha Kapocs Közösségi Ruhatár Használt ruha

Kapocs Közösségi Ruhatár használt női ruha webshop. Mindent megtalálsz: használt ruha, új ruha és másodértékesítésű ruha. Női használt ruha átvétel.

https://kapocsruhatar.hu

Divat515 Divat515

Divat 515.hu egy webáruház a női divat szerelmeseinek. Főbb márkáink közé tartoznak a méltán közismert márkanevek, a teljesség igénye nélkül: Bershka, Stradivarius, Tally Weijl, Lee Cooper, Zara, Pull&Bear , Tom Tailor stb... Célunk, hogy otthonába vigyük a stílust és az aktuális trendet kényelmesen és a legfontosabb, hogy elérhető áron. Üzletünket 2012 nyarán nyitottuk meg Budapesten az Üllői út 515. szám alatt, innen ered a DIVAT 515 név. Mottónk „stílus elérhető áron", a női divat szerelmeseinek a legnagyobb világmárkák kínálatából óriási kedvezménnyel. Kedvező árakkal és még ezen felül is folyamatos akciókkal tesszük elérhetővé mindenkinek az aktuális trendet.

http://divat515.hu/

Karóra és ékszer webshop Karóra és ékszer webshop

A www.oraker.hu karóra és ékszer webshop a legelső internetes webshopok között indult évekkel ezelőtt. Fontos tudnia, hogy nem csupán egy ingatag lábakon álló, kizárólag online létező üzlet vagyunk. Pécsett két üzletünk is megtalálható, melyek közül a Bajcsy Zs. u. 5. szám alatt lévő Répásy Óra és Ékszerszalon mára a legnagyobb pécsi óraszaküzletté nőtte ki magát. Közel két évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött, igyekszünk vásárlóinknak a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtani, legyen szó karóra, vagy éppen ékszer vásárlásáról. A nálunk kapható összes karóra és ékszer, kizárólag hivatalos nagykereskedésből származik, garanciajeggyel, eredeti díszcsomagolásban.

http://www.oraker.hu