Egészség témájú weblapok gyűjteménye

Gyógytorna és Manuálterápia egyben, már az első konzultáción Gyógytorna és Manuálterápia egyben, már az első konzultáción

Manuálterápia, Gyógytorna, Gerincgyógyászat, Sportrehabilitáció A Te fájdalmad a mi dolgunk. Gerincgyógyászat és sportrehabilitáció Gyógytorna és Manuálterápia egyben, már az első konzultáción.

http://mozgasklinika.hu/

Az aktív nyújtás Az aktív nyújtás

Előzd meg a sportsérüléseket, végezz nyújtógyakorlatokat megerőltetés nélkül. A STRAP (heveder) egy olyan sporteszköz, melynek használatával könnyebb a különböző stretching technikákat alkalmazni.

http://straptherapy.hu/

Bajnai Nóra Katalin pszichológus, sport szakpszichológus Bajnai Nóra Katalin pszichológus, sport szakpszichológus

Bajnai Nóra Katalin, pszichológus, sport szakpszichológus. Pszichológus diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Kognitív, – és Fejlődéslélektan mesterképzési programján szerezte meg 2013-ban. Munkájával párhuzamosan 2013-tól szakpszichológus képzésben vett részt, és 2015. nyarán sport szakpszichológus diplomát szerzett. Főbb szakterületei: Sportpszichológiai tanácsadás, Nevelési tanácsadás, Iskola- és óvoda választás, Tanulási és beilleszkedési zavarok kezelése, Társas és kommunikációs készségfejlesztés, Pályaválasztási tanácsadás, Életvezetési tanácsadás, Coaching, Autogén tréning, Relaxáció, Imagináció, Kapcsolati tanácsadás, Stresszkezelés, Konfliktuskezelés, Burnout tanácsadás.

http://bajnainora.hu

Lelkisegítő közösségi portál Lelkisegítő közösségi portál

Regisztrálj új közösségi oldalunkon! Egyedül érzed magad,nincs aki megért téged? Ha beszélni szeretnêl problémáidról,gondjaidról látogasd meg oldalunkat! Chatelj érdekes emberekkel,vitasd meg cikkeinket,légy az online közösségünk tagja! Lelkisegito.com-beszėld ki magadból a problémádat!

http://www.lelkisegito.com

Biokedvenc.hu online biobolt Biokedvenc.hu online biobolt

A Biokedvenc webáruház azért jött létre, hogy mindenki számára elérhetővé tegye az egészséges termékeket. Legyen szó étrend kiegészítőről, gyógyteáról, kozmetikumokról vagy babaápolási termékekről, háztartási tisztítószerekről, nálunk vonzó árakon vásárolhat! Gyógyhatású termékeink széles választéka minden korosztály számára biztosítja a vitaminok és tápanyagok pótlását, a védekezést a betegségek (pl. rák, vese- és gyomorproblémák) ellen vagy a már fennálló tünetek enyhítését (pl. görcsoldás, ízületi bántalmak, allergia). Magnézium- és luteintartalmú táplálékkiegészítők, flavonoidok, multivitaminok az egészség és a szépség megőrzéséért! Vásároljon nálunk az egészséges termékek legjavából!

http://www.biokedvenc.hu

Ezotéria ahogy még nem hallottad Ezotéria ahogy még nem hallottad

Ezotéria ahogy még nem hallottad Ha út kereső vagy, nem találod a helyed! Ha lelki problémáid vannak, kérdéseid amelyekre választ szeretnél kapni. Ha fontosnak érzed a szellemi fejlődésed, tisztánlátásod, keress meg valamelyik Elérhetőségemen. Nézd meg a honlapomat. Ha a link nem működne másold be a böngésződbe. http://www.ezoteria.mszonoki.ws Vagy. Skype: angyal149

http://www.ezoteria.mszonoki.ws

Mióma közérthetően a beteg szemszögéből Mióma közérthetően a beteg szemszögéből

A mióma, vérszegénység és hormonális problémák a 35 plusz nők csaknem 90%-át érinti. A panaszok között szerepel az alhasi fájdalom, gyengeség, a teljesítőképesség hiánya, amelyek következményeként komoly életminőség romlás történik. Helyes életmóddal meg lehet előzni a betegséget, a panaszokat pedig enyhíteni lehet. Hogyan? Erről szól az oldal.

http://mioma.hu

Doktor24 - A kézben tartott egészség Doktor24 - A kézben tartott egészség

A Doktor24 egy új, hiánypótló szolgáltatást kíván nyújtani a hazai egészségügyi piacon.A Doktor24 küldetése magasabb színvonalú, gyorsabb, elérhetőbb egészségügyi szolgáltatást nyújtani. Ügyfeleinket nemcsak a betegút megszervezésében, a szolgáltatókhoz történő eljutásban segítjük, hanem figyelemmel kísérjük életútjukat is. Céljaink között szerepel még az egészségmegőrzés tudatosítása a társadalomban. A rendelkezésre álló eszközök segítségével szeretnénk felhívni a figyelmet a rendszeresen végzett szűrővizsgálatok fontosságára és az egészségtudatos életvitelre, melyekkel megelőzhetők a betegségek, illetve azok kialakulása.

http://doktor24.hu/