Építőipar témájú weblapok gyűjteménye

Fürdőszoba felújítás Budapest Fürdőszoba felújítás Budapest

Fürdőszoba teljeskörű felújítása Budapest teljes területén. Vállaljuk kád, zuhanykabin beállítását, beszerelését, épített zuhany kialakítását Budapest kerületeiben. Szolgáltatásunk teljeskörű, vízvezeték szerelés, villanyszerelés, burkolás területén is kompetensek vagyunk. Budapesten a fürdőszoba felmérése és a kiszállás díjmentes.

https://renobau.hu/budapest/

Tetőfedő Budapest Tetőfedő Budapest

Tetőfedés, tetőcsere Budapest teljes területén. Ács, bádogos és tetőfedő szakképesítéssel is rendelkezem, így el tudok vállalni teljes tetőkivitelezést családi háza, vagy társasházak esetében is. Felmérés után pontos anyagkalkulációt és munkadíj kalkulációt készítek, így nem érik meglepetések a tetőfedés költségét illetően. Budapest teljes területén ingyenes a felmérés.

https://budateto.hu/tetofedo-budapest/

Épületbontás Épületbontás

Épületbontás a fő tevékenységünk, de vállaljuk tetők vagy ipari létesítmények bontását is. Kisebb munkákat is vállalunk, mint fürdőszoba bontás, csempe bontás, kézi bontás. Vállaljuk épületbontás után a bontási törmelék szétválogatását és szakszerű deponálását.

https://bontas-epuletbontas.hu/epuletbontas/

Ipari padló betonozás Ipari padló betonozás

Ipari padló készítés betonozással. A földmunkák és alap betonozás után az ipari betonpadló készítése a mi feladatunk. Igény esetén vas szerelést is vállalunk vasbeton készítéshez. Az ipari padlókhoz vállaljuk a dilatációs vágásokat, valamint azok kitöltését dilatációs pasztával.

https://betonep.hu/ipari-padlo-betonozas/

Terasz burkolás Terasz burkolás

Terasz burkolás hidegburkolással. Vállaljuk kisebb és nagyobb teraszok burkolását lejtésképzéssel, szigeteléssel. Terasz burkolás során kulcsfontosságú a megfelelő lejtés kialakítása és annak biztosítása, hogy a csapadék a felületről lefollyon. Ehhez megfelelő kültéri (fagyás álló) kiegyenlítőt kell használni, valamint kenhető szigetelést, vagy szigetelő lemezt. Terasz burkolás esetében kiemelten igaz, hogy a burkolat alatti, nem látható rétegeken múlik, mennyire lesz időtálló a burkolás.

https://aburkolomester.hu/terasz-burkolas/

Esztrich betonozás Budapest Esztrich betonozás Budapest

Estrich betonozás Budapest teljes területén. Szolgáltatásunk tartalmazza a következő munkafázisokat: felmérés, lézeres szintezés, beton helyszínre pumpálását, beton tömörítését, simítását. Igény esetén vállaljuk az estrich beton csiszolását is. Budapest belterületén ingyenes a kiszállás.

https://budabeton.hu/betonozas-budapest/

Udvar aszfaltozás árak Udvar aszfaltozás árak

A legkedvezőbb udvar aszfaltozás árak nálunk vannak. Az udvar aszfaltozás igényelhető zúzottkő alap készítéssel együtt. Elvégzünk minden szükséges előkészítő földmunkát. Az általunk megadott udvar aszfaltozás árak tartalmazzák a levonuláshoz kapcsolódó takarítást is.

https://aszfaltbau.hu/aszfaltozas-arak/

Útátfúrás, irányított fúrás Útátfúrás, irányított fúrás

Útátfúrás az útburkolat megsértése nélkül. Vállalunk irányított fúrás munkálatokat közüzemi vezeték fektetéséhez, vízelvezetéshez vagy más egyéb célból. Tetszőleges hosszban tudunk irányított fúrást végezni. Igény esetén indítóakna és fogadóakna kialakítását is vállaljuk.

https://iranyitott-furas.hu/

Ingatlan műszaki állapotfelmérés Ingatlan műszaki állapotfelmérés

Ingatlan műszaki állapotfelmérés Ingatlan vásárlás előtti műszaki vizsgálat és tanácsadás! Repedések, süllyedések, vizesedések, penészesedések vizsgálata. Műszeres épületdiagnosztika!

http://www.ingatlanmuszakifelmeres.hu

Gondozásmentes WPC kerítés széles választéka Gondozásmentes WPC kerítés széles választéka

WPC kerítés a Fa kerítés felváltója! WPC kerítés elemeink minimális gondozást igényelnek (tisztítás), időtálló, nem repedezik, nem gombásodik, nem szálkásodik. Minimális a vízfelvevő képessége: 0.6-3%. Térjen be hozzánk és kérjen ingyenes termékmintát.

https://wpcroyalmarket.hu/termekeink/wpc-kerites-elem/

sátor ponyva készítés sátor ponyva készítés

Sátor ponyva készítés bármilyen igényre. Rendezvénysátor, színpad sátor, sörsátor 3x3, 6x3 vagy egyedi méretben. Bármekkora méretben vállaljuk a sátorponyva elkészítését. Tartós, strapabíró anyagokkal dolgozunk. Garantált a vízhatlanság és 100%-os az UV védelem.

https://interponyva.hu/sator-ponyva/

Csempevágó webáruház Csempevágó webáruház

Áruházunkban a burkoló (kőműves) szakma vágógépeinek széles palettája szerszáma megtalálható, a profi minőségű Sigma csempevágó, Montolit csempevágó, Siri, Rubi csempevágóktól és vizes vágóktól, egészen a barkács kategóriáig. Rengeteg szerszám kiegészítő tartozék megvásárolható vagy megrendelhető.

http://www.csempevago-shop.com/

Utólagos vízszigetelés Utólagos vízszigetelés

Vizes nedves, nyirkos falak szigetelése, utólagosan injektálással. Vállaljuk pincék, ingatlanok, utólagos falszigetelését, 10-év garanciával. A legmodernebb technológiával szigeteljük, és szüntetjük meg a felszálló nedvesség útját. Az injektálásos utólagos falszigetelés, ugyanolyan megbízható mint az acéllemezes szigetelés. Előnye hogy egy átlagos családi ház utólagos szigetelése 1-nap. És az ingatlan falai statikailag nem sérülnek. Az egész ország területén rendelkezésre állunk.

http://szigeteles.sytes.net

Kémény | Schiedel kémény Kémény | Schiedel kémény

A Schiedelshopnál a legkedvezőbb akciós áron vásárolhatja meg Schiedel kéményét, melyet az ország egész területén díjmentesen házhoz szállítunk. Kéményeinkre 30 év garanciát biztosítunk.

http://www.schiedelshop.hu/