Építőipar témájú weblapok gyűjteménye

Ingatlan műszaki állapotfelmérés Ingatlan műszaki állapotfelmérés

Ingatlan műszaki állapotfelmérés Ingatlan vásárlás előtti műszaki vizsgálat és tanácsadás! Repedések, süllyedések, vizesedések, penészesedések vizsgálata. Műszeres épületdiagnosztika!

http://www.ingatlanmuszakifelmeres.hu

Gondozásmentes WPC kerítés széles választéka Gondozásmentes WPC kerítés széles választéka

WPC kerítés a Fa kerítés felváltója! WPC kerítés elemeink minimális gondozást igényelnek (tisztítás), időtálló, nem repedezik, nem gombásodik, nem szálkásodik. Minimális a vízfelvevő képessége: 0.6-3%. Térjen be hozzánk és kérjen ingyenes termékmintát.

https://wpcroyalmarket.hu/termekeink/wpc-kerites-elem/

sátor ponyva készítés sátor ponyva készítés

Sátor ponyva készítés bármilyen igényre. Rendezvénysátor, színpad sátor, sörsátor 3x3, 6x3 vagy egyedi méretben. Bármekkora méretben vállaljuk a sátorponyva elkészítését. Tartós, strapabíró anyagokkal dolgozunk. Garantált a vízhatlanság és 100%-os az UV védelem.

https://interponyva.hu/sator-ponyva/

Csempevágó webáruház Csempevágó webáruház

Áruházunkban a burkoló (kőműves) szakma vágógépeinek széles palettája szerszáma megtalálható, a profi minőségű Sigma csempevágó, Montolit csempevágó, Siri, Rubi csempevágóktól és vizes vágóktól, egészen a barkács kategóriáig. Rengeteg szerszám kiegészítő tartozék megvásárolható vagy megrendelhető.

http://www.csempevago-shop.com/

Utólagos vízszigetelés Utólagos vízszigetelés

Vizes nedves, nyirkos falak szigetelése, utólagosan injektálással. Vállaljuk pincék, ingatlanok, utólagos falszigetelését, 10-év garanciával. A legmodernebb technológiával szigeteljük, és szüntetjük meg a felszálló nedvesség útját. Az injektálásos utólagos falszigetelés, ugyanolyan megbízható mint az acéllemezes szigetelés. Előnye hogy egy átlagos családi ház utólagos szigetelése 1-nap. És az ingatlan falai statikailag nem sérülnek. Az egész ország területén rendelkezésre állunk.

http://szigeteles.sytes.net

Kémény | Schiedel kémény Kémény | Schiedel kémény

A Schiedelshopnál a legkedvezőbb akciós áron vásárolhatja meg Schiedel kéményét, melyet az ország egész területén díjmentesen házhoz szállítunk. Kéményeinkre 30 év garanciát biztosítunk.

http://www.schiedelshop.hu/