Hírek témájú weblapok gyűjteménye

Mikorra esik Húsvét 2024-ben? Mikorra esik Húsvét 2024-ben?

Nagypéntek: 2024. március 29. Húsvétvasárnap: 2024. március 31. Húsvéthétfő: 2024. április 1. A Húsvét a Karácsony mellett a keresztény világ legjelentősebb ünnepköre. Az elnevezés arra utal, hogy a húshagyó keddel kezdődő Nagyböjti időszak után ekkor szabad ismét húst fogyasztani.

https://www.pontosido.com/husvet2024/

Kékfény Kékfény

Napi rendszerességgel frissülő rendőrségi hírek.

https://kek-feny.hu

Óraátállítás 2021 ősz Óraátállítás 2021 ősz

Idén ősszel is lesz óraátállítás! Nem született 2021-ben kormányhatározat az óraátállítás eltörléséről. Téli időszámítás kezdete: 2021. október 31. vasárnap hajnalban 3:00 órakor 2:00 órára kell visszaállítani az órát.

https://www.pontosido.com/oraatallitas/

Napravaló friss - Hírek.hu Napravaló friss - Hírek.hu

Olvassa részletesen a friss híreket vagy fussa át kedvenc témáit a Napravaló.hu-n! Folyamatosan értesítjük a napi politika és a sport legfontosabb eseményeiről! Böngésszen hírportálunkon, hogy megtudja, mit döntött a Fidesz, mire készül az Mszp, mit játszott kedvenc csapata vagy mi történik a gazdaság berkein belül! A Napravaló sporthírekkel, a kultúra, a tech és a bulvár világának legújabb fejleményeivel várja egész nap! Értesüljön biztos forrásból, a friss híreket keresse nálunk! A nagyvilág aktualitásainak legjavát gyűjtjük össze kategóriák szerint, hogy egyetlen kattintással megtalálja az Ön számára legfontosabb napi híreket! A Napravaló.hu-val mindenről időben értesülhet!

http://www.napravalo.hu/