Oktatás témájú weblapok gyűjteménye

Történések magazin Történések magazin

A Történések Magazin egy dinamikus online platform, ahol a sztárvilág, inspiráló életképek, otthoni tippek és cuki állatok találkoznak. Napról napra frissülő tartalommal kényeztet, és egyedi, kreatív megközelítésével minden olvasónak színesebbé teszi a mindennapjait. Fedezd fel a változatos kategóriákat egy helyen!

https://tortenesek.hu

Művészeti Grafikus tanfolyam - Grafikus Akadémia Művészeti Grafikus tanfolyam - Grafikus Akadémia

Államilag elismert szakképesítés. A képzés végére képes leszel elkészíteni egy komplett grafikai arculatot, megtervezni bármilyen kiadványt, plakátot, weboldalt vagy grafikus mobilfelületet. Profi leszel a logótervezésben, webdesignban, grafikus hirdetések tervezésében.

https://grafikusakademia.hu/hu/muveszeti-grafikus-tanfolyam

Ápoló asszisztens képzés Ápoló asszisztens képzés

Szeret másokon segíteni? Érez magában affinitást, hogy egészségügyben dolgozzon?Az empatikus készsége is adott? Itt az ideje, hogy részese legyen egy egészségügyi teamnek, akár már 7 hónap alatt RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉGGEL!  Most minderre lehetőség nyílik az induló Ápoló Asszisztens tanfolyamok keretében. 

http://apoloasszisztenskepzes.info

Kozmetikus képzés Kozmetikus képzés

Kozmetikus képzés ingyenes modulzáró vizsgával!   Fiatal lányok, hölgyek figyelem! Ha szívesen dolgoznál a szépségiparban, ha érdekel a sminkelés művészete, ha megismerkednél a test megszépítésének eszközeivel, jelentkezz bátran kozmetikus tanfolyamra az ország több területén is! Ingyenes gyakorlati napokkal várunk minden érdeklődőt! 

http://kozmetikuskepzes.net/